Košarka

Hrvatska i ove godine s predstavnikom na All-Star vikendu

Branimir Korać • srijeda, 25.01.2017.
Hrvatska i ove godine s predstavnikom na All-Star vikendu
Foto: Marin Sušić

Objavljeni su rosteri za Rising Stars Challenge, dvoboj u kojem sudjeluju rookieji i igrači koji su u drugoj sezoni NBA karijere. I ove sezone u tom susretu predstavnika će imati i Hrvatska i to u Dariju Šariću...

NBA liga objavila je rostere za Rising Stars Challenge koji je na rasporedu u petak 17. veljače u sklopu All-Star vikenda u New Orleansu.

U momčadi Svijeta nastupit će i Dario Šarić koji tako nasljeđuje Marija Hezonju i Bojana Bogdanovića koji su u sastavu Svijeta bili prošle godine, a Bogdanović i pretprošle.

Osim Šarića boje Svijeta branit će Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Dante Exum (Utah Jazz), Buddy Hield (New Orleans Pelicans), Nikola Jokić (Denver Nuggets), Trey Lyles (Utah Jazz), Emmanuel Mudiay (Denver Nuggets), Jamal Murray (Denver Nuggets), Kristaps Porzingis (New York Knicks), Domantas Sabonis (Oklahoma City Thunder), Dario Šarić (Philadelphia 76ers).

U sastav SAD-a ušli su Devin Booker (Phoenix Suns), Malcolm Brogdon (Milwaukee Bucks), Marquese Chriss (Phoenix Suns), Brandon Ingram (Los Angeles Lakers), Frank Kaminsky (Charlotte Hornets), Jahlil Okafor (Philadelphia 76ers), D'Angelo Russell (Los Angeles Lakers), Jonathon Simmons (San Antonio Spurs), Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves), Myles Turner (Indiana Pacers).

Inače, podsjetimo, zasad su poznate i startne petorke za glavni događaj vikenda, tako će za Istok krenuti Kyrie Irving, DeMar DeRozan, LeBron James, Jimmy Butler i Giannis Antetokounmpo dok su u petorci Zapada Stephen Curry, James Harden, Kevin Durant, Kawhi Leonard i Marc Gasol.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • pikepiletina26.01.2017. u 09:36
    aaaaa, gdje su centri u udarnim petorkama?!
    pikepiletina
  • Weasley25.01.2017. u 22:33
    Fear the Beard :)
    Weasley
  • Obrisan korisnik25.01.2017. u 22:05
    Harden je toliko moćan ne samo da je izbacio Westbrooka, nego da odjednom može igrati dvije pozicije na All-Staru :D
    Obrisan korisnik