Zimski sportovi

Poraz hokejaša Medveščaka u utakmici s 11 pogodaka

Petar Jenjić • četvrtak, 02.02.2017.
Poraz hokejaša Medveščaka u utakmici s 11 pogodaka
Foto: FaH

U novom KHL dvoboju u Ledenoj dvorani hokejaši Medveščaka upisali su novi poraz, večeras je bolji bio Lokomotiv Jaroslavlj koji je slavio rezultatom 4:7...

Težak je period iza hokejaškog kluba Medveščak, ali raspored ne pita za probleme već traži potpunu fokusiranost na svaku sljedeću utakmicu. Nakon što je prije dva dana u Zagrebu gostovao Dinamo Moskva, večeras je došao i Lokomotiv Jaroslavlj, momčad koja je već ranije osigurala doigravanja, a večeras su u golijadi bili bolji 4:7. Utakmica nije bila previše napeta jer su gosti već u prvoj četvrtini postigli četiri pogotka i riješili pitanje pobjednika.

Već je nakon tri minute Medveščak bio u zaostatku od dva pogotka. Prvo je nakon 80 sekundi igre pogodio Emil Galimov na asistenciju Mihaila Pašnina. Nešto manje od dvije minute kasnije zagrebačka je momčad igrala s igračem manje zbog previše igrača na terenu što je ruska momčad iskoristila i došla do drugog pogotka, strijelac je bio Petri Kontiola. Odlično je Lokomotiv iskoristio i sljedeće dvije prilike s igračem više za nova dva pogotka, postigli su ih Denis Osipov i Rushan Rafikov.

Ilja Ljubuškin donio je svojoj momčadi i peti pogodak nakon dvije minute igre u drugoj trećini. Nekoliko minuta kasnije do prvog pogotka dolazi i domaćin preko Mikea Glumca na dodavanje Nathana Perkovicha. Na pet je razlike u 30. minuti vratio Brandon Kozun, ali je Medveščak zadržao neku nadu s tri nova pogotka. Zabijali su Kirill Voronin, Lukas Lessio i Ilja Arkalov, nešto manje od deset minuta prije kraja utakmice. Za preokret ili eventualno produžetka Medveščak nije imao snage, Kozun je svojim drugim pogotkom potvrdio pobjedu svoje momčadi.

KHL:
Medveščak - Lokomotiv Jaroslavlj 4:7

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!