Rukomet

Sjajnim drugim poluvremenom Lokomotiva napravila veliki korak prema prolazu

Branimir Korać • nedjelja, 05.02.2017.
Sjajnim drugim poluvremenom Lokomotiva napravila veliki korak prema prolazu
Foto: Davor Sajko

Rukometašice Lokomotive slavile su u prvom susretu osmine finala Challenge kupa protiv turskog Ardesena i na uzvrat nose visoku prednost od osam golova razlike...

Lokomotiva se nakon prvog susreta osmine finala Challenge kupa posve približila prolazu. Turski Ardesen nije imao previše šanse, u skraćenoj rotaciji izdržao je jedno poluvrijeme, ali u nastavku su domaće igračice potpuno dominirale.

Lokosice su u prvom poluvremenu imale problema, na odmoru su imale minimalnu prednost, ali zato su u nastavku susreta odigrale odlično i upisale uvjerljivu pobjedu 33:25.

"Prvo poluvrijeme odigrale smo u grču, ali u drugom dijelu sve nam se posložilo. Počele smo bolje igrati u obrani, Marina Razum je popratila s obranama te smo povećale razliku i održale je do kraja", rekla je Jelena Kajfeš.

Razum je bila vrlo dobra na vratima, posebno u drugom dijelu.

"Ovo je tek prvo poluvrijeme, nastavak nas čeka u sljedeću nedjelju. Trebamo ispraviti pogreške koje smo radile, jače stisnuti u obrani i više se osloboditi u napadu", kaže Razum.

Kod Lokosica čak 12 pogodaka postigla je Larissa Kalaus dok su Kajfeš i Stela Posavec dodale po pet. Na suprotnoj strani bivša igračica Lokomotive Tea Grubišić postigla je osam pogodaka, a Neslihan Akcanca pet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!