Košarka

Mulaomerović: “Idemo odigrati dobru mušku utakmicu i probati iznenaditi Poljake”

Nikola Raič • srijeda, 08.02.2017.
Mulaomerović: “Idemo odigrati dobru mušku utakmicu i probati iznenaditi Poljake”
Foto: FaH

Cibona danas gostuje u Poljskoj gdje je očekuje prvi dvoboj nokaut faze Fibinog Europe Cupa u koji je došla nakon što nije izborila mjesto u nokaut fazi Fibine Lige prvaka...

Večeras Cibona igra prvu utakmicu osmine finala FIBA Europe Cupa protiv vodeće momčadi poljske lige Zielone Gore. Trener Mulaomerović i kapetan Rozić nadaju se dobroj partiji u očekivano teškoj utakmici.

”Zielona Gora je odlična momčad predvođena našim bivšim igračem Florenceom. U ovakvoj situaciji, i u ritmu u kojem se nalazimo teško je davati bilo kakve prognoze. Ja se nadam samo da ćemo se uspjeti dobro odmoriti te da nećemo imati ozlijeđenih igrača, kako bismo mogli odigrati jednu dobru mušku utakmicu pa da ih probamo iznenaditi”, istaknuo je Mulaomerović.

Kapetan Rozić je dodao: “Utakmica protiv Zielone Gore nam dolazi u nezgodnom trenutku. Nakon utakmice protiv Budućnosti u kojoj smo se prilično potrošili, već idemo na put prema Poljskoj. Nadam se da ćemo se uspjeti oporaviti kako bismo odigrali maksimalno ozbiljno ovu utakmicu. Neće nam biti lako, radi se o odličnoj momčadi i moramo se pripremiti na jednu tešku utakmicu.”

Utakmica je na rasporedu večeras od 18:30.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!