Rukomet

Füchse s Gojunom, a bez ozlijeđenih Vukovića i Kozine, slavio u Ribnici

Mihaela Bradovski • četvrtak, 09.02.2017.
Füchse s Gojunom, a bez ozlijeđenih Vukovića i Kozine, slavio u Ribnici
Foto: Dario Dodić

U susretu prvog kola skupine A EHF kupa Füchse je gostovao u Sloveniji kod Ribnice te upisao pobjedu 25:20 unatoč izostancima nekolicine igrača...

Füchse Berlin doputovao je na gostovanje kod Ribnice bez dvojice Hrvata, Drage Vukovića i Krešimira Kozine. Dok je Vuković u procesu rehabilitacije nakon operacije ramena i neće ga biti još oko dva mjeseca, Kozina je zaradio svježu ozljedu tetive skočnog zgloba te mu se predviđa pauza od četiri do šest tjedana. Osim njih nedostajao je i Bjarki Elisson koji ima problema s preponom.

Trebalo je gostima da uhvate pravi ritam u prepunoj maloj dvorani u Ribnici, na poluvremenu su zaostajali 11:10, ali u nastavku susreta kvaliteta je došla do izražaja.

Gosti su predvođeni Silvijem Heinevetterom došli do vodstva, okrenuli susret na svoju stranu i na kraju upisali pobjedu 25:20.

"Igrali smo protiv mlade momčadi pune potencijala. Ovo definitivno nije bila naša najbolja utakmica, ali najvažnija su dva boda. Već sada smo se okrenuli prema prvenstvenom ispitu protiv Lemga", rekao je Jakov Gojun.

Heinevetter je susret završio s 13 obrana, veteran Hans Lindberg postigao je osam golova, a Petar Nenadić dodao je šest. Kod Ribnice po pet golova postigli su Jan Grebenc i Patrik Leban.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!