Nogomet

Unai Emery: “Izuzetno smo motivirani, nismo inferiorni nikome”

Nikola Raič • utorak, 14.02.2017.
Unai Emery: “Izuzetno smo motivirani, nismo inferiorni nikome”
Foto: EPA

Prvi dvoboj osmine finala Lige prvaka između PSG i Barcelone ponovno će na suprotnu stranu staviti Unaija Emeryja i Luisa Enriquea...

U Parizu se susreću stari znanci iz knockout faze Lige prvaka te stari znanci na klupama Unai Emery i Luis Enrique. Domaćini traže konačni iskorak u europskim natjecanjima, a Barcelona nastavak pojavljivanja u samoj završnici Lige prvaka.

Unai Emery očekuje dobru utakmicu: “Bit će to dobar, atraktivan dvoboj. Svest će se na to tko će odigrati bolje u ključnim trenucima, tko će postaviti pravu taktiku i tko će osvajati duele. Želimo iskoristiti priliku jer igramo protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu. Moja momčad je izuzetno motivirana, ne osjećamo se inferiorni nikome. Imamo vrlo važne igrače koji odrastaju tu i koji žele ispisati predivnu priču kao pojedinci s PSG-om.”

Gostujući trener, Luis Enrique nahvalio je formu PSG-a: ”Parižani igraju odlično proteklih nekoliko tjedana. Jednostavno, moramo igrati bolje od njih kako bismo pobijedili. Poznavajući Unaija, pokušat će nam otežati život. Obje momčadi imaju isti cilj, mi ćemo pokušati kontrolirati loptu i stvoriti što više prilika.”

”Imamo dobra sjećanja na ovaj teren i momčad Parisa. Nikad nije bilo lako, nikad se nisu podredili ili predali u tim susretima. Znaju nas savršeno. Siguran sam kako će ovo biti zanimljiva utakmica”, završio je Enrique.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!