Zimski sportovi

Medveščak hrabro pao u Bratislavi, Slovan slavio tek u produžetku

Branimir Korać • utorak, 14.02.2017.
Medveščak hrabro pao u Bratislavi, Slovan slavio tek u produžetku
Foto: FaH

Medveščak je upisao poraz u predzadnjem susretu regularnog dijela KHL sezone, u Bratislavi je izgubio od Slovana s 5:4 u produžetku...

Posljednja dva susreta u KHL-u ove sezone Medveščak će odigrati u Bratislavi. U prvom je bio domaćin na ledu Slovana zbog zauzetosti Ledene dvorane Doma sportova, a Slovaci su slavili s 5:4 u produžetku.

I u ovom susretu Medvjedi su bili u okrnjenom sastavu, neprepoznatljivom u odnosu na onaj s kojim se ušlo u sezonu, no bez obzira na to pružili su odličan otpor.

Nakon devet minuta viđen je prvi pogodak. Michal Hlinka pospremio je pak u mrežu i doveo Slovan u vodstvo. Već 18 sekundi kasnije Medvjedi poravnavaju preko Ilje Arkalova, ali Slovan je svejedno ima prednost na kraju prve dionice koju je donio Kyle Chipchura.

U drugoj dionici Alexandre Giroux poravnao je na 2:2, ali još jednom su Slovaci vratili vodstvo na svoju stranu, Žiga Jeglič bio je strijelac.

U posljednjih 20 minuta Medveščak je poravnao novim golom Arkalova, bio je u egalu sve do tri i pol minute prije kraja kada Gajdučenko još jednom mora vaditi pak iz mreže.

Ipak, u posljednjoj minuti Mahbod je još jednom svladao Poggea i to dok je Barry Brust odrađivao kaznu od dvije minute.

U produžetku ipak Slovan dolazi do pobjede pogotkom Kundrateka već u prvoj minuti.

Već 15. veljače na rasporedu je novi dvoboj Slovana i Medveščaka, ujedno posljednji za obje momčadi u ovoj KHL sezoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!