Košarka

Bogdanović napušta Netse i seli u Washington Wizardse

Branimir Korać • srijeda, 22.02.2017.
Bogdanović napušta Netse i seli u Washington Wizardse
Foto: EPA

Bojan Bogdanović ipak neće nastavak sezone odraditi u dresu Brooklyn Netsa. Bogdanović, kako tvrdi Adrian Wojnarowski, seli u Washington Wizardse gdje će se za razliku od turobne atmosfere u Netsima, boriti za doigravanje...

Bojan Bogdanović ipak će ove sezone biti u NBA doigravanju. Washington Wizardsima ono neće pobjeći, a Bogdanović je upravo novi igrač kojeg Wizardsi dobivaju u borbi za što bolju poziciju uoči doigravanja.

Hrvatski reprezentativac u nastavku sezone nastupat će u dresu Wizardsa koji su ga doveli u razmjeni za Andrewa Nicholsona i izbor prve runde drafta 2017. godine. Osim Bogdanovića, prema Washingtonu odlazi i Chris McCullough.

Već duže vrijeme bilo je izvjesno da će Bogdanović napustiti Netse koji nemaju nikakve ambicije do kraja sezone osim odraditi preostale utakmice i pripremiti se za bolju iduću sezonu. S druge strane Wizardsi su treća momčad Istoka, igrat će u doigravanju i nadaju se da će tamo imati važnu ulogu.

Za razliku od Netsa gdje je bio "prva-druga" opcija u napadu, Bogdanović će u Wizardsima vjerojatno ulaziti s klupe i predvoditi drugu liniju Washingtona. Njima je trebao pouzdani strijelac s klupe i pronašli su ga upravo u Bogdanoviću.

Netsi nastavljaju s aktivnostima na tržištu i pokušat će odraditi još pokoju razmjenu za koju će se vidjeti što će im donijeti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg23.02.2017. u 15:43
    Ma dobar je Bojan i imat ce sigurno zapazenu ulogu u novom timu. Igranje u "kanti za nabijanje" sigurno nije bolji izbor.
    interreg
  • gladiator23.02.2017. u 14:22
    Sretno, Bojane. Pratit ćemo sad tvoje "Čarobnjake".
    gladiator
  • Obrisan korisnik22.02.2017. u 23:01
    Sretno Bojane, znamo da znaš, sad samo pokaži i njima.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.02.2017. u 22:51
    e sad cemo vidjeti koliko ce se Babo uspjeti nametnuti pored Johna Walla,i Bradleya Beala,sretno u novoj ekipi.
    Obrisan korisnik