Tenis

Prvi nositelj zaustavio Bornu Ćorića u Delray Beachu

Branimir Korać • četvrtak, 23.02.2017.
Prvi nositelj zaustavio Bornu Ćorića u Delray Beachu
Foto: EPA

Borna Ćorić poražen je u susretu drugog kola u Delray Beachu. protivnik mu je bio Miloš Raonić koji ga je svladao sa 6:3, 7:6 za 95 minuta igre...

Organizatori turnira u Delray Beachu morali su pomicati program u srijedu zbog kiše koja je stvarala dosta problema, ali u konačnici su odigrani mečevi koji prema rasporedu trebali biti dovršeni.

Posljednji na terenu bili su Miloš Raonić i Borna Ćorić, a prvi nositelj na kraju je ipak bio uspješniji te je slavio sa 6:3, 7:6(2).

Ćorić je tako nastup u glavnom turniru završio s pobjedom i porazom, svladao je Santiaga Giralda u dva seta, ali isto tako nije uspio iznenaditi Raonića koji je, pak, bio bolji na startu od Tima Smyczeka.

Raonić je prvi set riješio jednim breakom i to u šestom gemu, na servisu za set spašavao je 15:40 i uspio sa 6:3 doći do prednosti.

Odmah na početku drugog seta igrači su razmijenili breakove nakon čega su lakoćom držali svoj početni udarac. Set je otišao u tie-break gdje je Raonić bio bolji sa 7:2.

Kanađanin je na kraju pogodio 12 as servisa i imao je čak 89 posto osvojenih poena nakon ubačenog prvog servisa. Četvrtfinale donosi mu dvoboj protiv još jednog mladog igrača, Britanca Kylea Edmunda koji je u tri seta svladao Yen-Hsuna Lua.

Delray Beach Open, drugo kolo:
Miloš Raonić (Kanada, 1) - Borna Ćorić (Hrvatska) 6:3, 7:6(2)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.02.2017. u 19:57
    Raonic može s Nadalom, a da neće moći protiv Borne. je da nije u nekoj bajnoj formi, ali mislim da je i ovako dovoljno dobar da pobjedi ove nenositelje. Edumund koji je dvije godine stariji od Borne, i ima osjetno bolji forehand mu je jedva uzeo 1 set. a u ostala 2 bilo je dovoljno da Miloš malo... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.02.2017. u 10:25
    Nije nocas uspio protiv prvog nositelja, ali iskreno receno, vise bih voljela da mu krene bolje na jacem turniru kao u Acapulcu; ima jos dosta sansi, vrlo gust program, jer igra turnir svaki tjedan :)
    Obrisan korisnik