Tenis

VIDEO: Angelique Kerber ipak prejaka za Anu Konjuh u četvrtfinalu Dubaija

Branimir Korać • četvrtak, 23.02.2017.
VIDEO: Angelique Kerber ipak prejaka za Anu Konjuh u četvrtfinalu Dubaija
Foto: EPA

Ana Konjuh nije uspjela iznenaditi drugu igračicu svijeta, u četvrtfinalu Dubaija Angelique Kerber slavila je u dva seta sa 75 minuta igre...

Ana Konjuh oprostila se od turnira u Dubaiju porazom od Angelique Kerber u četvrtfinalu. Bez obzira na poraz Konjuh može biti zadovoljna, otišla je daleko na vrlo jakom turniru i od ponedjeljka imat će novi najbolji ranking u karijeri.

Kerber je ušla motivirano u dvoboj, svjesna je da se može vratiti na broj jedan na svjetskoj ljestvici, ali za to mora osvojiti turnir u Dubaiju.

Protiv Konjuh je dominirala od početka, krenula je snažno i povela s 4:0 da bi nakon toga hrvatska igračica proigrala i povezala tri gema.

Ipak, nije Ana uspjela doći i do drugog breaka te se potpuno vratiti u set, na kraju je izgubila još jedan servis i set je otišao na stranu Njemice sa 6:3.

U drugom setu sve je bilo otvoreno do 3:2 kada Konjuh pada i do kraja seta ne uzima više niti jedan gem, a Kerber odlazi u polufinale pobjedom 6:3, 6:2.

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj i dosta sličan onom prošlom u Stanfordu prije godinu i pol. Tamo je Kerber bila bolja sa 6:4, 6:3.

WTA Dubai, četvrtfinale:
Angelique Kerber (Njemačka, 1) - Ana Konjuh (Hrvatska) 6:3, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.02.2017. u 10:56
    Iskustva tu puno nedostaje jos ima ona volje
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.02.2017. u 22:37
    puno lošija igra danas, i zaslužena pobjeda Kerber, iako je realno mogla Ana i do preokreta da je bilo više volje i koncentracije.
    Obrisan korisnik