Nogomet

Norwich demolirao Dinamo II i plasirao se u polufinale Premier League International Cupa

Dario Dodić • ponedjeljak, 27.02.2017.
Norwich demolirao Dinamo II i plasirao se u polufinale Premier League International Cupa

Druga momčad Dinama teško je poražena u četvrtfinalnom ogledu Premier League International Cupa. Druga momčad Norwich Cityja slavila je s uvjerljivih 6:0...

Rezervisti Norwich Cityja pojačani šestoricom prvotimaca bili su prevelik zalogaj za drugu momčad Dinama. U četvrtfinalu Premier League International Cupa Norwich je s visokih 6:0 svladao Dinamo i zasluženo ostvario plasman u polufinale natjecanja.

Dobro je Dinamo II otvorio susret, imali su inicijativu i nekoliko puta opasno priprijetili vrataru Norwicha Killipu, no Đurasek i Plazonja nisu uspjeli zatresti mrežu domaćina.

Kazna je uslijedila vrlo brzo, nakon manje od pola sata igre poveo je Norwich, strijelac je bio jedan od Norwichevih prvotimaca, Kyle Lafferty. Isti je igrač glavom zabio u 31. minuti za 2:0, a malo je nedostajalo da minutu kasnije dođe i do hat-tricka.

Još su dvaput igrači Norwicha zatresli Horkaševu mrežu u prvom poluvremenu, za 3:0 u 43. minuti zabija Josh Murphy, na 4:0 u sudačkoj nadoknadi prvog dijela podiže James Maddison s bijele točke.

Odmah na startu drugog dijela Norwich je postigao i peti pogodak, strijelac je bio Glen Middleton, manje od tri minute nakon što je ušao u igru.

U 88. minuti Vinko Soldo zaradio je drugi žuti, odnosno crveni karton, a konačnih 6:0 za Norwich postavio je Cantwell s 11 metara u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Premier League International Cup, četvrtfinale:
Norwich City - Dinamo II 6:0

Norwich City (4-2-3-1): Killip - Ramsay, Efete, Bennett, Lewis - Adams, Maddison, Godfrey - Murphy (od 67. Cantwell), Lafferty, Jarvis (od 46. Middleton). Trener: Richard Money.

Dinamo (4-2-3-1): Horkaš - Morris, Uremović, Soldo, Čabraja (od 46. Gogić) - Biljan, Plantak (od 61. Gjira) - Špikić, Đurasek, Lovren - Plazonja. Trener: Mario Cvitanović.

FOTO: Twitter.com/NorwichCityFC

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!