Zimski sportovi

Laura Dahlmeier odnijela pobjedu u sprintu u Južnoj Koreji

Mihaela Bradovski • četvrtak, 02.03.2017.
Laura Dahlmeier odnijela pobjedu u sprintu u Južnoj Koreji
Foto: EPA

Isprobavanja staza u Pyeongchangu se nastavljaju, a na red su došle biatlonke. Na olimpijskoj stazi pobjedu je odnijela Laura Dahlmeier koja je u sprintu slavila ispred Norvežanke Tiril Eckhoff...

Laura Dahlmeier odradila je još jednu sjajnu utrku i odnijela pobjedu u sprintu u Pyeongchangu. Dahlmeier je stazu odradila najbrže, nije imala niti jedan promašaj, a kada je tako precizna, onda je i gotovo nepobjediva.

Slavila je s osam i pol sekundi prednosti nad Norvežankom Tiril Eckhoff koja je također savršeno gađala i do same završnice prijetila sjajnoj Njemici.

Bez promašaja bila je i Francuskinja Anais Chevalier, ali ona je imala već poveći zaostatak za najbržima i na kraju je kasnila više od 40 sekundi za Njemicom.

Uz malo više preciznosti Finkinja Kaisa Makarainen mogla je stvoriti velike probleme Dahlmeier i možda joj čak uzeti pobjedu, ali s dva promašaja Finkinja je završila na četvrtom mjestu s nešto manje od minute zaostatka.

Od onih koje su razočarale ističe se Gabriela Koukalova koja je imala također dva promašaja, ali to joj je donijelo tek 21. mjesto.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!