Nogomet

Verratti: “Nakon Cavanijevog gola i igrači Barcelone su mi rekli da je kraj”

Nikola Raič • četvrtak, 09.03.2017.
Verratti: “Nakon Cavanijevog gola i igrači Barcelone su mi rekli da je kraj”
Foto: EPA

Marco Verratti nije krivio suca za poraz protiv Barcelone već ističe kako su si sami krivi. Isto tako dodaje da niti igrači Barcelone nisu vjerovali u preokret...

Ono što se dogodilo sinoć u Barceloni ne moramo ponavljati, a svoje viđenje dvoboja ponudio je i talijanski veznjak Marco Verratti koji je istaknuo kako su mu Barcelonini igrači nakon pogotka Cavanija rekli da je gotovo, ali i ističe kako je prolazak Barcelone u potpunosti zaslužen.

Talijanski veznjak teška srca priznaje zasluge Barceloni: “Barcelona je zaslužila prolaz. Bilo nam je teško igrati, teško smo kompletirali dodavanja, strašno su nas pritiskali u prvom dijelu, u nastavku smo igrali bolje. Kada smo primili treći pogodak znali smo da moramo nastaviti igrati, nismo samo mogli čekati kraj.”

Zatim se Verratti osvrnuo na pogodak Cavanija i reakciju igrača Barcelone: “Pogodak Edija donio nam je mirnoću. Razgovarao sam s igračima Barcelone i oni su mi rekli da je gotovo. Primiti tri pogotka u pet minuta… Ne mogu to objasniti, to je nogomet. Ovo je utakmica koju nikada neću zaboraviti. Nadam se da će poslužiti svima kao lekcija.”

Na samom kraju, Verratti je otklonio mogućnost sučeve krivice: ”Sada ćemo proći kroz teško vrijeme, moramo pronaći snage, dignuti glave i biti muškarci. Svi smo tužni, izgubili smo 6:1 i to ne zbog suca. Izgubili smo prvenstveno zbog nas samih.”

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • dras_l10.03.2017. u 15:06
    Dobro je rekao, sami su si krivi. Daleko od toga da ih sudac nije oštetio, ali bez tog zadnjeg penala primili su 5 golova. Nekako imam osjećaj da će sad izgubiti i domaće prvenstvo od Monaca, teško se vratiti nakon ovakvog ispadanja.
    dras_l
  • danchy09.03.2017. u 17:35
    Čovjek se sam pokopao vlastitim komentarima, uzalud se trudiš...
    danchy
  • Obrisan korisnik09.03.2017. u 15:26
    Pumpala se danima atmosfera za povijesnu utakmicu i rezultat i zašto razočarati raju nego samo dajte ono šta gomila želi nema veze na koji način.Žalosno da ljudi na to luduju!
    Obrisan korisnik
  • narada10809.03.2017. u 15:12
    Tesko za sudenje moze biti NK Ogulin protiv Karlovca, brate mili... a nije ni prvi ni zadnji put da suci na liniji interveniraju. Sta mislis zasto imaju mogucnost daljinske komunikacije?
    narada108
  • Obrisan korisnik09.03.2017. u 15:12
    Prvi put i da fikusi sa strane gola nešto sugeriraju glavnom sucu i to nakon skoro batina igrača Barcelone!
    Obrisan korisnik