Nogomet

Bilić: "Sjajna utakmica koju možete koristiti u razgovoru s igračima i iz kuta Barcelone i PSG-a"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 09.03.2017.
Bilić: "Sjajna utakmica koju možete koristiti u razgovoru s igračima i iz kuta Barcelone i PSG-a"
Foto: EPA

Slaven Bilić pridružio se brojnim nogometnim stručnjacima koji su oduševljeni onim što su pružili Barcelona i PSG-a. Bilić smatra kako je to ogledni primjer da se utakmica ne smije smatrati gotovom dok sudac tako ne kaže...

Još dugo će se pričati o uzvratnom dvoboju između Barcelone i PSG-a i veličanstvenoj predstavi domaćina koji je napravio veliki preokret i slavio sa 6:1. Slaven Bilić smatra da se iz tog dvoboja puno toga može naučiti sa strane obje momčadi.

"Sjajna utakmica koju možete iskoristiti u razgovoru sa svojim igračima i to ne samo sa strane Barcelone već i PSG-a. Bilo je nevjerojatno gledati taj dvoboj. Sve što možete u završnici takvog susreta je povući izmjenu. Kada takav dvoboj uđe u ritam i kada krene ludnica, teško je to zaustaviti. Ako ste u koži PSG-a, potrebni su vam igrači s jakim karakteristikama vođe ili ako ste u koži Barcelone, potreban je netko poput Neymara."

Hrvatski stručnjak dodaje kako je nevjerojatno da su igrači PSG-a koji imaju u nogama puno velikih utakmica tako pali pod pritiskom.

"Gledao sam, bila je to utakmica koja je ponudila sve što nogomet može ponuditi, vrhunsku kvalitetu i sjajne pogotke. Uvijek govorimo da utakmica nije gotova dok sudac tako ne kaže, ovo je najbolji dokaz toga. PSG ima velike igrače pune iskustva igranja u Ligi prvaka i svejedno su pali pod pritiskom u tih zadnjih pet minuta. Nevjerojatno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!