Košarka

Zubac: "Trebamo se stidjeti", Walton: "Zubac je bio jako dobar"

Branimir Korać • utorak, 14.03.2017.
Zubac: "Trebamo se stidjeti", Walton: "Zubac je bio jako dobar"
Foto: EPA

Utakmica karijere Ivice Zupca, ali na kraju visok poraz protiv Denver Nuggetsa. Hrvatski centar nije u konačnici bio zadovoljan ponajviše zbog rezultata i momčadske izvedbe...

25 poena i 11 skokova Ivice Zupca zasjenilo je učinak ostalih igrača Lakersa u visokom porazu protiv Denvera. Zubac je odigrao utakmicu karijere, no nakon susreta nije isijavao veliko zadovoljstvo.

"Nismo se borili i nismo bili spremni. Mladi smo i svi igramo, trebamo biti sretni što smo na terenu. Moramo svaku sekundu pružiti sve od sebe, a u ovom susretu to nismo učinili, trebamo se stidjeti. U sljedećoj utakmici moramo to ispraviti i od početka ići snažno."

Trener Lakersa Luke Walton bio je na istom tragu, ali ipak je pohvalio Zupca te dijelom i Brandona Ingrama koji su bili svijetle točke u porazu 129:101.

"Zubac je bio jako dobar, Brandon je u drugom dijelu bio dobar. Nedostatak borbenosti je ono što me frustrira, nismo se dovoljno borili kao momčad. Proučit ćemo gdje smo griješili, moramo pružiti više individualno i kao momčad, ali to je proces učenja. "

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!