Nogomet

Jardim: "Jedan od najboljih trenutaka moje karijere"; Pep: "Nismo se pojavili u prvom poluvremenu"

Dario Dodić • četvrtak, 16.03.2017.
Jardim: "Jedan od najboljih trenutaka moje karijere"; Pep: "Nismo se pojavili u prvom poluvremenu"
Foto: EPA

Nakon velike pobjede 3:1 Monaca protiv Manchester Cityja, kojom je francuski predstavnik izbacio Engleze iz Lige prvaka, treneri momčadi prokomentirali su utakmicu. Strateg Monaca Leonardo Jardim rekao je da je ovo jedna od najvećih pobjeda u njegovoj karijeri dok je Pep Guardiola proklinjao igru iz prekida svoje momčadi...

"Odigrali smo sjajno drugo poluvrijeme, ali smo zaboravili učiniti to isto u prvom dijelu. Željeli smo se agresivno braniti. Bili smo bolji u drugom poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno. U drugom smo poluvremenu imali šanse, ali ih nismo iskoristili i zato smo ispali", rekao je Pep Guardiola nakon poraza 3:1 od Monaca i ispadanja iz Lige prvaka.

Imao je City 2:1, rezultat koji bi ih odveo u četvrtfinale Lige prvaka, no brzo ih je razočarao Bakayoko zabivši glavom nakon prekida: "Prekidi su nevjerojatno važni na ovoj razini. Barcelona i Real Madrid zabili su golove iz prekida prošli tjedan. Nije nas bilo kod prekida i nije nas bilo u prvih 45 minuta."

"Inače igramo na dobroj razini, ali ovdje nismo. Naučit ćemo. Momčad nema puno iskustva. Napredovat ćemo, ali ovo je natjecanje iznimno zahtjevno. Ponekad moraš biti poseban i imati sreće. Nismo bili ni posebno dobri, a nismo imali niti sreće", zaključio je Pep.

"Bila je ovo velika utakmica protiv još jedne sjajne engleske momčadi, imali smo odlične rezultate protiv njih. Eliminirali smo tri snažne momčadi, Arsenal, Tottenham i sad Manchester City. Ova je pobjeda jedan od najboljih trenutaka moje karijere i nadam se da neće biti posljednja", rekao je trener Monaca Leonardo Jardim.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • qvestor16.03.2017. u 15:02
    može Pep pričat o sreći ali kad ubačaj onako preleti Kolarova koji je bek a ne stoper onda se postavlja pitanje zašto bek Kolarov igra stopera a Otamendi je na klupi?
    qvestor