Košarka

Ivica Zubac: "Radio sam čitavu sezonu za ovo"

Dario Dodić • srijeda, 22.03.2017.
Ivica Zubac: "Radio sam čitavu sezonu za ovo"

Los Angeles Lakersi teško su poraženi na domaćem parketu protiv gradskih rivala L.A. Clippersa. Odličan je bio Ivica Zubac, ali je kao i ostatak momčadi i trener Walton razočaran načinom na koji Lakersi igraju. I gube...

Značajnu je minutažu u teškom porazu od Clippersa dobio Ivica Zubac, susret je zaključio sa 17 koševa i sedam skokova: "Osjećam se dobro, radio sam čitavu sezonu za ovo, za moju priliku, spreman sam, mogu igrati puno, osjećam se dobro. Što se minuta tiče nemam neki optimalan broj, svaki igrač želi igrati što više, spreman sam igrati koliko god mi minuta trener da, bilo 30, bilo deset minuta, bit ću spreman", u svom stilu je započeo Zubac.

No, Lakersi su odigrali katastrofalno pred svojim navijačima: "Trener nam je poručio da ne možemo igrati ovako, ovo nije način kako igrati, pogotovo ne pred vlastitim navijačima. Moramo se sutra vratiti u dvoranu, raditi naporno i pokušati ispraviti ovo", zaključio je Zubac.

Luke Walton potvrdio je izjavu hrvatskog centra: "Igračima sam htio poručiti da igranje bez određenog truda neće biti prihvatljivo, ali ni tolerirano. Hvalio sam ih tijekom sezone, imali smo uspona i padova, ali na ovakav način nastupiti pred našim navijačima nije u redu."

"Iako nismo igrali na željenom nivou niti u drugom poluvremenu, mislim da smo igrali bolje, sutra ćemo na treningu nastaviti slati im istu poruku dok se stvari ne poprave", rekao je Walton.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!