Košarka

Dragan Bender: “Želim dokazati da mogu igrati u NBA”

Nikola Raič • subota, 25.03.2017.
Dragan Bender: “Želim dokazati da mogu igrati u NBA”

Rookie sezona Dragana Bendera prekinuta je ozljedom, ali hrvatski igrač se ne predaje i nada se što bržem povratku na NBA parkete...

Unatoč teškoj ozljedi za vrijeme debitantske sezone u NBA ligi, Dragan Bender je optimist za nastavak karijere. Za službenu stranicu Sunsa, Bender je objasnio kako oporavak ide prema planu i kako pri povratku želi dokazati da može igrati u najjačoj ligi svijeta.

”Oporavak teče jako dobro. Sve ide prema unaprijed određenom rasporedu. Provodim vrijeme na rehabilitaciji i u teretani, ide zaista dobro. Igrao sam dobro prije ozlijede i teško mi je to palo. Sada gledam sve svoje mlade suigrače kako igraju i zabavljaju se na terenu. To je vrlo važna stvar za mene”, zrelo ističe Bender.

Bender je dodao i kako mu pri povratku najviše pomažu svi u momčadi: “Svi mi pružaju podršku, i mladi igrači i veterani. Svi su prošli kroz to i pokušavaju pronaći način da razgovaraju sa mnom o tome i daju mi savjete da ostanem pozitivan.”

Za kraj Bender se dotaknuo i onoga što očekuje od povratka na parket: “Želim dokazati da mogu igrati u ovoj ligi. Za nekoga tko dolazi iz Europe, ovo je potpuno drugačija košarka. Pokušavam se pronaći na terenu, pronaći svoju ulogu na terenu i saznati kakav ću igrač biti u budućnosti. Očekujem velike stvari sa svojom momčadi.”

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.03.2017. u 12:33
    Sve piše, samo ne kada je očekivani povratak. Nadamo se da će odigrati koju utakmicu do kraja sezone kako bi ga pustili u repku.
    Obrisan korisnik