Rukomet

Prijetio kraj karijere: Rafael Capote ipak će se uspješno oporaviti nakon teške prometne nesreće

Mihaela Bradovski • subota, 25.03.2017.
Prijetio kraj karijere: Rafael Capote ipak će se uspješno oporaviti nakon teške prometne nesreće

Sjajni Kubanac, inače katarski reprezentativac, Rafael Capote, prije nekoliko dana doživio je tešku prometnu nesreću poslije koje je prijetila čak i paraliziranost te završetak rukometne karijere...

Prve vijesti bile su vrlo zabrinjavajuće i govorile su o životnoj drami Rafaela Capotea kojem je prijetio prekid igračke karijere, ali i ono što je najgore zdravstvene komplikacije koje su ga mogle stvoriti invalidom do kraja života.

Naime prije nekoliko dana katarski reprezentativac doživio je tešku prometnu nesreću i uz one lakše ozljede zaradio je i zabrinjavajuću šestog vratnog kralješka.

Liječnici su u početku bili rezervirani u prognozama, kasnije je optimizam rastao, no bilo je odmah jasno kako ga očekuje vrlo kompleksna operacija koja će dati konačni odgovor o njegovom stanju.

Posljednje informacije ipak govore kako bi se Capote trebao potpuno oporaviti nakon operacije i nakon dugačke rehabilitacije koja će sigurno potrajati više od šest mjeseci, moći će se vratiti sportu.

Inače Capote je od dolaska internacionalaca u katarsku reprezentaciju nositelj igre i jedan od najvažnijih igrača, a tamo je od 2013. godine kada je dres La Rioje zamijenio onim Al Jaisha.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!