Košarka

Kraj sezone za Ivicu Zupca: "Malo je potišten, ali bit će u redu"

Branimir Korać • petak, 31.03.2017.
Kraj sezone za Ivicu Zupca: "Malo je potišten, ali bit će u redu"
Foto: EPA

Ivica Zubac neće sudjelovati u posljednjim utakmicama Los Angeles Lakersa ove sezone. Lakersi su potvrdili kako mladi hrvatski centar neće igrati do kraja sezone, a očekuje se kako bi se trebao oporaviti taman s krajem sezone...

"S ovakvom ozljedom gležnja potreban je malo duži oporavak", rekao je Luke Walton potvrdivši kako Ivica Zubac neće igrati do kraja sezone.

Još su preostala dva tjedna do kraja, a Zupca odmah po završetku sezone očekuju kontrolni pregledi i početak s laganim radom. Snimanje je samo potvrdili prvotnu dijagnozu o uganuću gležnja koje je zaradio u dvoboju protiv Minnesote zbog čega je nastupio samo dvije minute.

"Nesretni smo jer neće moći nastaviti skupljati iskustvo do kraja sezone, a isto tako tužni smo zbog njega jer znamo s koliko uzbuđenja dočekuje svaku utakmicu. Malo je potišten, ali bit će u redu", poručio je Walton.

Zubac je u završnicu ušao kao startni centar Lakersa, a njegovu ulogu do kraja sezone preuzet će Tarik Black.

Inače hrvatski centar nadmašio je sva očekivanja ove sezone. Vrlo brzo se nametnuo i pokazao kako posjeduje ogroman potencijal.

"Njegov osjećaj za loptu je nevjerojatan, a košarkaška inteligencija daleko ispred većine novaka koje sam vidio u dugo vremena", kaže Thomas Robinson koji je trenutno u Lakersima, a od 2012. godine bio je član i Kingsa, Rocketsa, Blazersa, Sixersa i Netsa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!