Košarka

Anthony: "Ne znam hoću li ostati, više ću znati u sljedećim tjednima"

Petar Jenjić • četvrtak, 13.04.2017.
Anthony: "Ne znam hoću li ostati, više ću znati u sljedećim tjednima"
Foto: EPA

Carmelo Anthony je svjestan kako je sinoćnja utakmica protiv Philadelphia 76ersa možda bila i njegova posljednja u dresu New York Knicksa...

New York Knicksi zaključili su još jednu sezonu bez doigravanja. U sinoćnjoj su posljednjoj utakmici sezone na domaćem parketu svladali Philadelphia 76erse ubačajem Mauricea Ndoura 18 sekundi prije kraja. Ipak, za navijače Knicksa važnija je činjenica kako su možda i posljednji put gledali Carmela Anthonyja u dresu omiljene momčadi.

Najbolji igrač Knicksa bio je u pregovorima s nekoliko momčadi tijekom veljače, a nakon sinoćnje utakmice je rekao: "Bilo je to vrijeme kada sam mislio da se ovdje više neću vratiti."

Anthony će se u četvrtak sastati s predsjednikom Philom Jacksonom, generalnim direktorom Steveom Millsom i trenerom Jeffom Hornacekom kada će razgovarati o svojoj budućnosti u klubu. Kaže kako bi vrlo rado ostao u New Yorku, ali želi biti siguran da će u klubu željeti sljedeće sezone pobjeđivati. Podsjetimo, Knicksi su u posljednje tri sezone izgubili barem 50 utakmica.

"Ako se svi obvežu da će pobjeđivati, to ću učiniti i ja. Želim pobjeđivati i nadam se da svi ostali tako razmišljaju."

"Iskreno, ne znam hoću li ostati, više ću znati u sljedećim tjednima. Prilično sam siguran da u klubu imaju ideju, neki cilj što žele napraviti. U ovom trenutku, sve je na meni. To je odluka o kojoj ću morati razmisliti i razlučiti što mi je važno u ovom trenutku karijere.", rekao je Anthony o mogućem odlasku.

Dosta je kritika tijekom sezone dobio upravo od predsjednika Phila Jacksona i nakon toga mu je teško mogao vjerovati: "Ako netko indirektno govori loše o vama i onome što radite, zamislit ćete se i željeti da ta osoba razgovara s vama osobno. Tako se ja osjećam, uvijek sam otvoren i iskren. Znam sve o ovom poslu, poznajem igru i znam kako funkcionira.", zaključio je Carmelo Anthony.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.04.2017. u 18:37
    Pre dugo je igrao tamo,mislim da se prekrasno sjetio, godine ga sustigla nije više igrač kakav je bio u Denveru, mislim da će ostati bez naslova.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.04.2017. u 13:22
    Ako je pametan, pobić će glavom bez obzira iz te posrnule franšize bez perspektive.
    Obrisan korisnik