Košarka

LeBron James: "I dalje mislim da možemo napraviti nešto posebno"

Petar Jenjić • petak, 14.04.2017.
LeBron James: "I dalje mislim da možemo napraviti nešto posebno"
Foto: EPA

Uoči početka prve runde doigravanja protiv Indiana Pacersa, LeBron James je uvjeren kako njegovi Cleveland Cavaliersi mogu ponovno napraviti nešto posebno i doći do naslova prvaka...

Cleveland Cavaliersi su pad forme u posljednjih mjesec i pol dana platili prvim mjestom na Istoku koje su preuzeli Boston Celticsi. Iako su od 1. ožujka bili na omjeru od deset pobjeda i 14 poraza, LeBron James smatra kako i dalje imaju jako dobre šanse za obranu naslova prvaka. U prvoj ih rundi očekuju Indiana Pacersi predvođeni Paulom Georgeom.

"Imamo velike šanse da ponovno osvojimo, ali treba ići korak po korak i to svi razumijemo. Sve kreće za dva dana, moramo biti potpuno fokusirani, ali isto tako i vrlo pametni po pitanju plana igre i kako ćemo se suprotstaviti Indiani. Moramo ga se pridržavati svih 48 minuta."

Nakon problema s ozljedama tijekom sezone, u doigravanje ulaze potpuno spremni: "S obzirom na sve što se događalo u momčadi tijekom ove sezone mislim da i dalje možemo napraviti nešto posebno. Neću previše žaliti što je bilo tijekom regularne sezone, kao što neću žaliti ni teške poraze. S dobre pozicije ulazimo u doigravanje i to je ono najvažnije."

Na pitanje što mu daje toliko samopouzdanje James je rekao: "Imam odgovor, ali neću vam ga otkriti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!