Košarka

Phil Jackson odriče se Carmela Anthonyja: "Za njega je bolje otići negdje gdje će se boriti za titulu"

Branimir Korać • petak, 14.04.2017.
Phil Jackson odriče se Carmela Anthonyja: "Za njega je bolje otići negdje gdje će se boriti za titulu"
Foto: EPA

New York Knicksi po svemu sudeći ostat će bez Carmela Anthonyja ovog ljeta. Phil Jackson u posljednjem obraćanju medijima potvrdio je kako bi za Knickse i Carmela rastanak bio najbolja opcija...

Najvažnije pitanje za navijače New York Knicksa ovog ljeta bit će ostaje li Carmelo Anthony. Sudeći prema riječima Phila Jacksona - ne.

Jackson je poručio kako Anthony može otići i da bi to bila najbolja opcija za sve. Nedavno su upravo on i Anthony odradili razgovor u četiri oka, nije tajna da odnosi nisu baš najbolji i u konačnici bilo bi iznenađenje da Anthony ponovno obuče dres Knicksa.

"Nismo s Anthonyjem pobjeđivali. Mislim da je svima u klubu jasno da je Anthony igrač kojem bi drugdje bilo bolje, negdje gdje bi svojim talentom donosio pobjede i borio se za titulu prvaka", jasno je poručio Jackson.

Anthony u ugovoru ima no-trade klauzulu i može birati koje klubove će odbiti, a s kojima bi mogao pregovarati ukoliko se Knicksi odluče na razmjenu. Za svaku ponudu Knicksi moraju tražiti dozvolu Anthonyja ako žele ući u razgovor o razmjeni.

"Bit će to velika rupa u našoj momčadi i trebat ćemo snažno ime koje bi moglo nadomjestiti Carmela", dodao je Jackson.

Jackson isto tako tvrdi kako postoji poveći broj klubova koji su zainteresirani za Carmela i koji bi mogli ispuniti njegove želje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!