Nogomet

Enrique: "Skidam kapu Juventusu", Neymar: "Imaju velike šanse za naslov"

Petar Jenjić • četvrtak, 20.04.2017.
Enrique: "Skidam kapu Juventusu", Neymar: "Imaju velike šanse za naslov"
Foto: EPA

Tužna večer za sve navijače Barcelone jer su se njihovi miljenici morali oprostiti od nastupa u Ligi prvaka. Ipak, iz tabora katalonske momčadi se slažu kako je pobijedila bolja ekipa...

Barcelona se nadala još jednom čudu, kao onom protiv PSG-a, no naišla je na puno bolju momčad, talijanski Juventus. Allegrijeva je momčad sačuvala nulu i na Camp Nouu i prošla među četiri najbolja.

Trener katalonske momčadi Luis Enrique bio je svjestan da je izgubio od bolje momčadi: "Željeli smo igrati brzo i s puno udaraca prema protivničkim vratima, no nedostajalo nam je mirnoće u samoj završnici. Ovo je nogomet, bila je to jako dobra utakmica između dvije sjajne momčadi. Skidam kapu Juventusu na svemu učinjenom. Imaju sjajnog trenera i sjajne igrače, imaju sve da osvoje naslov, iako postoji još klubova u sličnoj situaciji."

Na trenerove se riječi nadovezao i Neymar koji je bio ponosan na izvedbu svojih suigrača: "Kada ne odustajete od prve do posljednje minute s navijačima koji vas podržavaju, onda možete biti ponosni što ste dio ovog kluba. Juventus ima odlične igrače i trenera, kao i velike šanse da osvoje Ligu prvaka."

Pred Barcelonom je novi El Clasico za vikend koji bi itekako mogao odlučiti o naslovu prvaka Španjolske: "Ovo će sigurno utjecati na nas, ali moramo se potruditi da ispadanje ostavi što manje traga. Idemo na gostovanje kod Reala igrati na pobjedu. Možda nismo na najvišoj razini, ali sigurno možemo doći do pobjede.", rekao je Gerard Pique.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.04.2017. u 16:30
    Potpuno su u pravu! Juve im je ocitao lekciju i u dvije utakmice protiv Barce ne primiti gol, je veliki uspjeh! To malo kome podje za rukom.
    Obrisan korisnik