Nogomet

Madridski derbi u polufinalu Lige prvaka, Subašić protiv Mandžukića

Branimir Korać • petak, 21.04.2017.
Madridski derbi u polufinalu Lige prvaka, Subašić protiv Mandžukića
Foto: EPA

U Nyonu je održan ždrijeb polufinala Lige prvaka, a kuglice su spojile gradske rivale Atletico i Real Madrid te Monaco i Juventus....

Poznati su parovi polufinala Lige prvaka. Četiri kluba s hrvatskim igračima borit će se za titulu pobjednika ovog natjecanja u Cardiffu 3. lipnja, a tko će se tamo naći, saznat ćemo nakon polufinalnih dvoboja.

Posebnu pozornost svakako budi madridski sraz između Reala i Atletica, Luke Modrića i Matea Kovačića protiv Šime Vrsaljka.

Osim čestih međusobnih dvoboja u španjolskom prvenstvu, Atletico i Real često su se susretali i u Ligi prvaka gdje je Real imao više uspjeha, a posebno mu je u pamćenju finale u kojem je stigao do naslova prvaka pobjedom nakon produžetaka koje je izborio Sergio Ramos na samom kraju regularnog dijela.

Niti drugi sraz neće biti ništa manje zanimljiv. Subašićev Monaco hit je ovosezonskog izdanja Lige prvaka, predvođen Mbappeom igra sjajan nogomet, a sada ga čeka Barcelonin krvnik, Mandžukićev i Pjacin Juventus.

Juventus i Real Madrid blagi su favoriti u polufinalnim dvobojima, međutim ne bi bilo posebno iznenađenje da oba ili jedan od favorita ne uđu u finale. Ipak je riječ o četiri kluba koja su ove sezone pokazala najviše.

Prve utakmice polufinala na rasporedu su 2. i 3. svibnja, a uzvrati tjedan dana kasnije.

Polufinale Lige prvaka:
Real Madrid - Atletico Madrid
Monaco - Juventus

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.04.2017. u 15:07
    Ako ćemo najzanimljivije finale onda je to Real-Juventus!
    Obrisan korisnik
  • Lucky number 1321.04.2017. u 15:05
    Bit ce mi najzanimljivije gledat ubojit napad Monaca kako juriša na super Allegrijevu obranu. Očekujem taktički odličnu utakmicu i jednih i drugih.
    Lucky number 13
  • qvestor21.04.2017. u 13:22
    ako ćemo realno po prikazanoj igi do sada finale su zaslužili Juve i Monaco ali igrat će u polufinalu pa onda bi bilo najpoštenije Atletico-Monaco
    qvestor
  • Obrisan korisnik21.04.2017. u 12:49
    Navijam za finale Juventus- Atletico Madrid..
    Obrisan korisnik