Tenis

Andy Murray: "Osjećam se bolje, nadam se da će me početi pratiti i dobri rezultati"

Petar Jenjić • petak, 21.04.2017.
Andy Murray: "Osjećam se bolje, nadam se da će me početi pratiti i dobri rezultati"
Foto: EPA

Iako ne briljira ove sezone, Andy Murray kaže kako pritisak oko zadržavanja vodeće pozicije na ATP ljestvici ne utječe na njegove igre. Osjeća se bolje i nada se da će ga uz zdravlje pratiti i dobri rezultati na turnirima...

Nakon poraza od Alberta Ramos-Vinolasa aktualni broj jedan Andy Murray odbacio je sve dvojbe je li trenutno vodeće mjesto na ATP listi utječe na njegove nastupe. Poraz od Španjolca bio je njegov tek četvrti meč u dva mjeseca, nakon ozljede lakta kojom je propustio Masters u Miamiju i Davis Cup dvoboj protiv Francuske.

"Bila je ovo teška godina za mene jer znam što je sve bilo potrebno da dođem gdje sam sada kada imam konstantno dobre rezultate. Ove bih sezone krenuo pa stao i tako nekoliko puta, iz različitih razloga. Sada kad se osjećam bolje nadam se da će me i rezultati poslužiti. Ozljeda lakta nema nikakve veze s time što sam prvi na ljestvici.", rekao je Britanac.

Jedini osvojen turnir ove sezone bio je onaj u Dubaiju nakon čega je izgubio od Novaka Đokovića u finalu Dohe, dok nastupi na Australian Openu i Indian Wellsu nisu vrijedni spomena. Još nije siguran hoće li nastupiti na turnirima u Barceloni i Budimpešti.

"Nadam se da sada mogu ostati potpuno zdrav i želim da mi zdravlje prate i dobri rezultati. Još ću razgovarati sa svojim timom pa ću odlučiti hoću li igrati ili se pokušati dovest u bolju formu.", zaključio je Murray za Reuters.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.04.2017. u 18:10
    ...počet će te pratit dobri rezultati kad ćeš opet na ...roidima biti umišljeni Škot,glavno da je znao srat po Marinu kad su Marinu htjeli uvalit spiku o dopingu i sjebat mu karijeru....nakon što se potvrdilo da nije uzimao ništa ozbiljno nitko od ATP "svevišnjih" mu se nije ispričao, pa... [više na forumu]
    Obrisan korisnik