Tenis

Jana Fett lakoćom do četvrtfinala Challengera u Kini

Branimir Korać • srijeda, 26.04.2017.
Jana Fett lakoćom do četvrtfinala Challengera u Kini
Foto: Kristijan Komarica

Niti u drugom kolu Challengera u Anningu nije bilo problema za Janu Fett. Hrvatska tenisačica rutinski je odradila posao protiv Tajlanđanke Peangtarn Plipuech koju je svladala sa 6:3, 6:2...

Jana Fett nastavlja s dobrim igrama na turniru u Anningu. Nakon što je na startu bez problema svladala domaću igračicu Zhu Lin, još brže eliminirala je Tajlanđanku Peangtarn Plipuech.

272. igračica svijeta bila je lagan zalogaj za Fett, Plipuech je kroz karijeru ipak bolje rezultate ostvarivala u parovima nego u singlu stoga niti ne čudi bolji nastup Hrvatice.

U prvom setu Tajlanđanka nije imala nijednu break priliku, Fett je jednom oduzela servis protivnici i na kraju uzela set sa 6:3.

Ulazak u drugi set bio je sjajan, otvorila ga je s 5:0 da bi nakon toga jedini put u meču ušla u probleme na svom servisu. Plipuech je vratila jedan break, ali nije napravila ništa više od toga te je vrlo brzo potpisala kapitulaciju.

U četvrtfinalu Fett će igrati protiv iskusne Australke Arine Rodionove, 198. igračice svijeta, koja se također bolje snalazi u parovima gdje je imala dosta uspjeha.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg26.04.2017. u 16:27
    ajde Jana skupljaj bodove i samopouzdanje pa da uskoro ponovo gledamo igru kao sa pocetka godine.
    interreg