Tenis

Aljaž Bedene bez većih problema eliminirao Ivu Karlovića u Budimpešti

Branimir Korać • petak, 28.04.2017.
Aljaž Bedene bez većih problema eliminirao Ivu Karlovića u Budimpešti
Foto: EPA

Slovenac s britanskom putovnicom Aljaž Bedene bio je koban za Ivu Karlovića u Budimpešti. Bedene je bez većih problema stigao do pobjede 6:4, 6:3 i prolaza u polufinale...

Ivo Karlović niti u trećem međusobnom dvoboju nije uspio doći barem do seta protiv Aljaža Bedenea. Nakon što je prva dva dvoboja završio predajom nakon izgubljenog seta, ovaj je barem odradio do kraja, ali set nije osvojio.

Bedene je odnio pobjedu 6:4, 6:3 i tako nastavio veliku seriju pobjeda. Ovo mu je čak 15. zaredom, prije toga poražen je u Miamiju gdje je predao meč Jan-Lennardu Struffu i tako prekinuo niz od sedam pobjeda zaredom.

U ovakvoj formi bio je previsoka prepreka za Karlovića koji nije imao baš nikakve šanse na reternu dok je svoj servis gubio tri puta u meču.

Već u prvom gemu Karlović je prokockao 40:15 i izgubio servis, do kraja seta osvojio je samo jedan poen na servisu Bedenea i izgubio je set sa 6:4.

Slično je bilo i u drugom setu. Ovdje je izgubio servis u trećem gemu, nije uspio vratiti se u set i još na servisu za ostanak u meču ponovno je pokleknuo i upisao poraz.

Ne može se reći neočekivana pobjeda Bedenea bez obzira na ranking, na ovoj podlozi i u ovakvoj formi Karlović nije bio favorit.

ATP Budimpešta, četvrtfinale:
Aljaž Bedene (Velika Britanija) - Ivo Karlović (Hrvatska, 2) 6:4, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • teniosac28.04.2017. u 15:09
    e jebi ga Ivo,lakši ždrijeb je,prije ćeš sjebati..
    teniosac