Nogomet

VIDEO: Filip Krovinović strijelac u pobjedi kod fenjeraša

Mihaela Bradovski • subota, 29.04.2017.
VIDEO: Filip Krovinović strijelac u pobjedi kod fenjeraša
Foto: FaH

Portugalci su dogurali do 31. prvenstvenog kola i dok Benfica i Porto vode bitku za naslov prvaka, Rio Ave je u gostima upisao pobjedu protiv Nacionala i došao do sedmog mjesta na ljestvici...

Mladi hrvatski reprezentativac Filip Krovinović nastavlja s dobrim igrama u dresu Rio Avea. Krovinović je treću utakmicu zaredom među strijelcima, ovaj put u gostima kod Nacionala gdje je njegova momčad slavila 2:0.

Bivši igrač Zagreba ustalio se u najboljih 11 Rio Avea i iz kola u kolo igra sve bolje, a ovaj put stavio je točku na i u dvoboju u kojem je domaćin očajnički tražio bodove.

Nacional je na samom dnu ljestvice i tražio je pobjedu s kojom bi se približio sigurnoj zoni, ali ovako ostaje posljednji s tri boda manje od pretposljednje Tondele i pet bodova manje od Moreirensea koji ima i utakmicu manje.

U ovom dvoboju u Funchalu goste je u vodstvo doveo Tarantini u 49. minuti da bi Krovinović u 74. minuti lijepim pogotkom postavio konačnih 2:0.

Hrvatski internacionalac odigrao je cijelu utakmicu za goste. U sljedećem kolu bit će na pravom ispitu, Rio Ave dočekuje Benficu.

Dejan Mezga kod Nacionala nije ulazio u igru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!