Nogomet

VIDEO: Tudor do najuvjerljivije pobjede na klupi Galatasaraya, u Bursi pregazio domaćina

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 01.05.2017.
VIDEO: Tudor do najuvjerljivije pobjede na klupi Galatasaraya, u Bursi pregazio domaćina
Foto: Kristijan Komarica

Oporavak nakon nesretnog poraza u derbiju protiv Fenerbahčea bio je dobar. Galatasaray je u 29. kolu turskog prvenstva gostovao kod Bursaspora i visoko slavio s 5:0...

Igor Tudor itekako može biti zadovoljan nastupom Galatasaraya na gostovanju kod Bursaspora. Odlična igra i visoka pobjeda 5:0 veliki su napredak u odnosu na prošlo kolo u kojem je Galatasaray pomalo nesretno poražen u sudačkoj nadoknadi protiv Fenerbahčea.

U Bursi je Galatasaray apsolutno dominirao, imao susret potpuno pod kontrolom i pobjeda niti u jednom trenutku nije dolazila pod znak pitanja.

Već u šestoj minuti gosti su stigli do vodstva, Ersoy Ertugrul pogodio je svoju mrežu i tako pomogao Galatasarayu koji je nakon toga zaigrao slobodnije i nizao prilike.

U završnici prvog dijela Bruma je povisio na 2:0 i donio Galatasarayju lijepu prednost uoči drugog dijela.

Tamo su domaćini potpuno pali, nisu niti jednom zaprijetili golu gostiju i primili su još tri pogotka. Ahmet Calik, Lukas Podolski i Yasin Oztekin slali su Haruna Tekina po loptu u mrežu i susret je završio slavljem gostiju čak 5:0.

Ovom pobjedom Galatasaray se vratio na četiri boda zaostatka za Fenerbahčeom te povećao prednost nad petoplasiranim Trabzonsporom na četiri boda.

Inače u derbiju kola drugoplasirani Basaksehir slavio je s čak 3:1 protiv vodećeg Bešiktaša, smanjio zaostatak na četiri boda i ostavio utrku za naslov prvaka otvorenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!