Tenis

Iva Primorac glatko do drugog kola, kraj za Ninu Serdarušića

Mihaela Bradovski • utorak, 02.05.2017.
Iva Primorac glatko do drugog kola, kraj za Ninu Serdarušića
Foto: Kristijan Komarica

Polovičan učinak za hrvatske predstavnike ovog utorka na ITF turnirima. Iva Primorac prošla je u drugo kolo u Györu dok je Nino Serdarušić poražen u Lleidi...

Nino Serdarušić završio je s nastupom na ITF turniru u Lleidi već u prvom kolu. Protivnik mu je bio osmi nositelj Daniel Dutra da Silva koji je odnio pobjedu u dva seta.

Mlađi brat Rogerija Dutre da Silve koji ostvaruje odlične rezultate na Challengerima i nastupa i na ATP Touru, nedavno je osvojio ITF turnir u Portugalu te je potvrdio vrlo dobru formu pobjedom protiv mladog hrvatskog tenisača.

Iva Primorac bila je uspješnija u Györu gdje je lakoćom došla do drugog kola. Nakon uspješno odrađenog posla u kvalifikacijama, u prvom kolu igrala je protiv austrijske kvalifikantice Karoline Kurz i pregazila ju je sa 6:1, 6:1.

Ovo je bio njihov drugi međusobni dvoboj, prvi put susrele su se prije dvije godine u Grazu gdje je također Primorac slavila i to sa 6:4, 7:6.

U drugom kolu hrvatsku tenisačicu očekuje dvoboj protiv osme nositeljice Šveđanke Jacqueline Cabaj Awad koja je slavila prije dvije godine u Heraklionu sa 6:3, 6:2.

ITF Lleida, prvo kolo:
Daniel Dutra da Silva (Brazil, 8) - Nino Serdarušić (Hrvatska) 7:6(5), 6:3

ITF Györ, prvo kolo:
Iva Primorac (Hrvatska, Q) - Karoline Kurz (Austrija, Q) 6:1, 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!