Tenis

Pavljučenkova i Schiavone za drugi uzastopni osvojeni turnir

Branimir Korać • petak, 05.05.2017.
Pavljučenkova i Schiavone za drugi uzastopni osvojeni turnir
Foto: EPA

Poznate su finalistice turnira u Rabatu gdje će se za titulu boriti Anastazija Pavljučenkova i Francesca Schiavone koje će se boriti za drugu uzastopnu turnirsku titulu...

Prva nositeljica turnira u Rabatu Anastazija Pavljučenkova prošla je u finale glatkom pobjedom protiv Sare Errani. Za Pavljučenkovu je ovo 15. finale u karijeri, a ima priliku osvojiti drugi turnir u nizu. Naime početkom travnja nastupila je u Monterreyu gdje je u finalu svladala Angelique Kerber i nije odradila nijedan turnir do Rabata gdje je ponovno u finalu.

Protiv Errani odigrala je sjajan meč, za manje od 80 minuta prošla je u finale pobjedom 6:4, 6:0. "Jako sam sretna zbog ovog finala. Zadovoljna sam kako sam se borila, danas sam pobijedila jako dobru igračicu. Borila sam se za svaki poen, svaki meč i stvarno sam željela dobar rezultat na ovom turniru", istaknula je Ruskinja.

U finale je čeka još jedna igračica u sjajnoj formi, veteranka Francesca Schiavone. Francesca igra sjajno, osvojila je turnir u Bogoti i poput Pavljučenkove u velikoj je seriji. Nakon što je u polufinalu svladala Varvaru Lepchenko, stigla je do devete uzastopne pobjede.

U finalu neće imati lagan posao, još u ovom meču osjetila je probleme s ozljedom leđa, a očekuje ju najteži zadatak u Maroku ove godine.

WTA Rabat, polufinale:
Anastazija Pavljučenkova (Rusija, 1) - Sara Errani (Italija) 6:4, 6:0
Francesca Schiavone (Italija) - Varvara Lepchenko (SAD) 7:5, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!