Tenis

Čilić protiv Argentinca u polufinalu, Raonić i Troicki drugi par

Branimir Korać • petak, 05.05.2017.
Čilić protiv Argentinca u polufinalu, Raonić i Troicki drugi par
Foto: EPA

U polufinalu turnira u Istanbulu igrat će sami nositelji. Marin Čilić je svojom 400. pobjedom u karijeri ranije projurio pokraj Stevea Darcisa, a u polufinalu čeka ga Argentinac Diego Sebastian Schwartzman...

Protivnik Marina Čilića u polufinalu Istanbula bit će Diego Sebastian Schwartzman. Argentinac je u dobroj formi, pokazao je to i protiv Dušana Lajovića i Marin neće imati lagan posao. Schwartzman ima igru za ovu podlogu, protiv Lajovića je bio strpljiv i Marin će morati držati broj pogrešaka na što manjoj razini ako želi do pobjede.

U polufinalu je i Miloš Raonić koji je uz dosta muke u dva tie-breaka svladao Bernarda Tomića. Dvoboj dvojice igrača koji ne preferiraju zemljanu podlogu odlučivale su nijanse koje su i ovaj put bile na strani Raonića. Peti međusobni dvoboja i peta pobjeda bez izgubljenog seta.

"Nisam se dobro kretao i nisam dobro pokrivao teren, ali servis me odlično služio i držao me u meču. Prvi set imao sam pod kontrolom i tu sam dobio dosta prilika koje nisam iskoristio. Na početku drugog seta imao je neke prilike, ali žestoko sam se borio i na kraju je nekoliko loptica odlučilo", smatra Raonić

Viktor Troicki u Budimpešti izgubio je od Lasla Đerea, a sada mu je uzvratio. Dobio je prvi set sa 6:2 da bi kod vodstva 3:2 u drugom setu Đere bio prisiljen predati meč zbog vrtoglavice i opće slabosti.

ATP Istanbul, četvrtfinale:
Diego Sebastian Schwartzman (Argentina, 3) - Dušan Lajović (Srbija) 7:5, 6:2
Miloš Raonić (Kanada, 1) - Bernard Tomić (Australija, 6) 7:6(4), 7:6(6)
Viktor Troicki (Srbija, 5) - Laslo Đere (Srbija) 6:2, 2:3 predaja Đere

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Tko Gdje06.05.2017. u 02:49
    Raonić, Čilić, Troicki i netko?
    Tko Gdje