Nogomet

VIDEO: Oostende napunio Kalinićevu mrežu, dan za zaborav hrvatskog vratara i gostujuće obrane

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.05.2017.
VIDEO: Oostende napunio Kalinićevu mrežu, dan za zaborav hrvatskog vratara i gostujuće obrane
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U sedmom kolu doigravanja belgijskog prvenstva Gent je gostovao kod Oostendea i upisao poraz 4:3. U efikasnom dvoboju lošim reakcijama posebno se istaknula gostujuća obrana...

U doigravanju belgijskog prvenstva Gent je upisao prvi poraz i to u gostima kod Oostendea. Nakon sedam kola i dalje drži treće mjesto na ljestvici i s ovim porazom dopustio je Club Bruggeu i Anderlechtu da mu pobjegnu na četiri odnosno osam bodova.

Oostende je sada četvrti s tri boda manje od Genta koji u sljedećem kolu ima priliku iskupiti se za ovaj poraz na svom terenu protiv Charleroija.

Lovre Kalinić odradio je cijelu utakmicu na gostujućem golu, nije briljirao, a krivac je za drugi pogodak Oostendea kada je otišao u prazno što je iskoristio Marušić i postigao pogodak.

Kod domaćina od prve minute igrao je Antonio Milić, no nije dočekao kraj susreta, zaradio je crveni karton u 90. minuti susreta.

Strijelci za Oostende u ovom susretu bili su Siani (24.), Marušić (65.), Berrier (70.) i Rozehnal (78.), a za Gent zabili su Saief (13.), Miličević (56.) i Kubo (80.).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!