Nogomet

Ronaldo: "Znali smo da ćemo ih jednim pogotkom 'ubiti'", Zidane: "Modrićevo iskustvo je neprocjenjivo"

Branimir Korać • četvrtak, 11.05.2017.
Ronaldo: "Znali smo da ćemo ih jednim pogotkom 'ubiti'", Zidane: "Modrićevo iskustvo je neprocjenjivo"
Foto: EPA

Madridski Real igrat će u finalu Lige prvaka nakon što je u uzvratu protiv Atletica sačuvao prednost iz prvog susreta. Real je u drugom dvoboju poražen 2:1, ali i to je bilo dovoljno za prolaz...

Sve je bilo riješeno na Santiago Bernabeuu. Tamo je Real upisao visoku 3:0 pobjedu što je bilo vrlo teško dostići. Atletico je uspio povesti u uzvratu dosta rano s 2:0, ali pogodak Isca uništio je nadu domaćina.

"Znali smoda ćemo ih jednim pogotkom ubiti. Imamo više iskustva i to smo pokazali. Sve je moguće, ali stvarno smo dobri. Odlični su i oni igrači koji stalno igraju, ali i oni koji nisu toliko često na terenu", smatra Cristiano Ronaldo.

Zinedine Zidane nije krio zadovoljstvo nastupom Luke Modrića koji je zaradio posebne pohvale francuskog stručnjaka.

"Luka ima impresivnu mirnoću s loptom i znali smo da nikada neće biti nervozan kada je lopta u njegovom posjedu. Njegovo iskustvo je neprocjenjivo", ističe Zidane.

U finalu ga čeka njegov bivši klub Juventus i bit će to posebna utakmica za Zidanea.

"Definitivno poseban dvoboj. Juventus mi je također vrlo važan, on mi je poput Reala pružio sve. Nastup u finalu zaslužili smo i mi i oni te sam siguran da nas čeka sjajan dvoboj."

Gareth Bale propustio je dvoboje protiv Atletica, ali mogao bi biti spreman za finale.

"Nadamo se da ćemo ga imati u konkurenciji prije finala. Sada nas čekaju tri važne utakmice i želja nam je da se negdje priključi. Svakako bolja opcija je povratak kroz utakmice prije tog dvoboja."

Realov branič Marcelo posebno je isticao zasluge Karima Benzeme za prolaz.

"Niti u jednom trenutku nismo strahovali. Mi smo Real Madrid, uvijek se borimo do kraja uz sav respekt prema protivniku. U početku smo primili dva pogotka, ali kasnije smo bili bolji. Pomogla nam je Karimova čarolija, on je fantastičan igrač."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!