Tenis

Jana Fett poražena u tri seta u četvrtfinalu Cagnes-Sur-Mera

Branimir Korać • petak, 12.05.2017.
Jana Fett poražena u tri seta u četvrtfinalu Cagnes-Sur-Mera

Hrvatska tenisačica Jana Fett nije uspjela proći u polufinale jakog ITF turnira u Cagnes-Sur-Meru. U četvrtfinalu bolja je bila Crnogorka Danka Kovinić u tri seta...

109. igračica svijeta i peta nositeljica, Danka Kovinić, zaustavila je Janu Fett u četvrtfinalu turnira u Cagnes-Sur-Meru. Fett je odradila odličan posao, prošla kroz kvalifikacije i upisala dvije zvučne pobjede u glavnom turniru, no Kovinić je ipak slavila.

Fett je odlično krenula, uzela je prvi set s 9:7 u tie-breaku, ali nakon toga Kovinić je okrenula meč u svoju korist i upisala pobjedu.

U drugom setu hrvatska igračica odmah je napravila break i povela s 2:0, držala je prednost sve do šestog gema kada je Kovinić napravila break i u desetom gemu osigurala drugi set.

Treći set protekao je u dominaciji Crnogorke, Fett je od početka bila u zaostatku, nekoliko puta se vraćala, ali nije uspjela doći do preokreta.

U završnici seta Fett je uspjela smanjiti na 5:4 i doći do servisa za ostanak u meču, ali Kovinić je još jednom napravila break i dovršila posao.

U polufinalu igrat će protiv Beatriz Haddad Maije koja je svladala prvu nositeljicu Elizavetu Kuličkovu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!