Tenis

Nick Kyrgios dobio novog trenera i novu ozljedu, nastup na Roland Garrosu pod znakom upitnika

Petar Jenjić • utorak, 16.05.2017.
Nick Kyrgios dobio novog trenera i novu ozljedu, nastup na Roland Garrosu pod znakom upitnika
Foto: EPA

Nekadašnji četvrti tenisač svijeta Sebastien Grosjean novi je trener australskog igrača Nicka Kyrgiosa, potvrdio je to u razgovoru za L'Equipe. Australski tenisač će prema najavama morati pričekati na prvi sljedeći meč. Naime, zbog ozljede kuka je otkazao nastup u Rimu, dok je Roland Garros pod znakom upitnika...

Nick Kyrgios je još od 2015. godine bez trenera kada se razišao s Toddom Larkhamom, a danas je potvrđeno kako će dobiti novog. Naime, dogovorio je suradnju s nekadašnjim četvrtim tenisačem svijeta Sebastienom Grosjeanom.

38-godišnji Francuz, koji je prije trenirao Richarda Gasqueta, potvrdio je dogovor s Kyrgiosom u razgovoru za L'Equipe: "Kada se vratio iz Australije u veljači proveli smo nekoliko dana zajedno. Ipak, istina je da ne želim provesti 25 tjedana uz njega. Nicku treba određena sloboda, morate biti tamo kada je to potrebno, ali njemu je najvažnije da se može izraziti najbolje što može."

"Pitao me na kojim ću turnirima biti, rekao sam mu u Rimu, na Roland Garrosu i Wimbledonu. Zapravo, bit ću na sva tri preostala Grand Slama u sezoni", zaključio je Grosjean.

Nakon odrađenog razgovora u medije je izašla vijest kako je Kyrgios otkazao nastup u Rimu zbog ozljede kuka i kako je nastup na Roland Garrosu pod znakom upitnika. Podsjetimo, posljednji je meč odigrao u Madridu kada je poražen od kasnijeg osvajača Rafaela Nadala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!