Košarka

Kawhi Leonard propustio trening i ostaje pod upitnikom za treću utakmicu

Branimir Korać • petak, 19.05.2017.
Kawhi Leonard propustio trening i ostaje pod upitnikom za treću utakmicu
Foto: EPA

San Antonio Spursi nastavljaju mučiti muku s ozljedama. Do kraja sezone ostali su bez Tonyja Parkera, a Kawhi Leonard zbog ozljede u prvom susretu finala Zapada pod upitnikom je i za treću utakmicu...

San Antonio Spursi s Kawhijom Leonardom i bez njega nisu ista momčad, vidjelo se to itekako dobro u prve dvije utakmice finala Zapada protiv Golden State Warriorsa.

Do Leonardove ozljede u prvoj utakmici Spursi su igrali odlično, imali visoku prednost i mirisalo je na break već na startu, ali onda su gosti ostali bez svog najboljeg igrača i sve se okrenulo.

Od tog trenutka Warriorsi apsolutno dominiraju, napravili su veliki preokret u prvoj utakmici, drugu su dobili s ogromnom razlikom i pitanje svih pitanja je hoće li Leonard biti spreman za treću utakmicu u San Antoniju.

Konačne odluke o njegovom nastupu još nema, još uvijek ne trenira i tek uoči dvoboja stvari će biti jasnije.

"Zabrinjava me to što je obnovio ozljedu, napravio je identičnu stvar. Logično razmišljanje kaže da bi za oporavak trebalo više vremena, ali ja se i dalje nadam da će moći nastupiti", kaže Gregg Popovich.

Inače Leonard je identičnu ozljedu zaradio u polufinalu Zapada protiv Houstona te je protiv Warriorsa samo obnovio ozljedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!