Košarka

Armani Milano zaključio preokret protiv Capo d'Orlanda

Petar Jenjić • četvrtak, 18.05.2017.
Armani Milano zaključio preokret protiv Capo d'Orlanda
Foto: EPA

Košarkaši Armani Milana kompletirali su preokret u četvrtfinalnoj seriji protiv Capo d'Orlanda pobjedom 77:62...

Nakon iznenađujućeg poraza u prvoj četvrtfinalnoj utakmici, košarkaši Milana stavili su stvari na svoje mjesto, barem što se tiče prolaska favorita. U četvrtoj utakmici protiv Capo d'Orlanda slavili su u gostima rezultatom 77:62 čime su kompletirali preokret.

Utakmici je u potpunosti nedostajalo neizvjesnosti jer su gosti već nakon nekoliko minuta igre došli do dvoznamenkaste prednosti (14:4). Prednost su održavali do polovice treće dionice kada dolaze i do najvećih 21 razlike (37:58).

Kao što se možda i moglo očekivati Milano je malo popustio u posljednjih deset minuta što je domaćin iskoristio za približavanje na osam razlike, međutim, veliki preokret je bio predaleko.

Do pobjede ih je predvodio Milan Mačvan s 15 poena (3/4 za dva, 3/4 za tricu) i šest skokova, dok je Davide Pascolo dodao 12 koševa (6/7 za dva, 0/1 za tricu). Kruno Simon nije bio u sastavu.

Jedini je raspoložen kod domaćina bio Dominique Archie (3/6 za dva, 3/6 za tricu). Mario Delaš je zaključio susret s pet poena (2/4 za dva, slobodna bacanja 1/2), šest skokova i jednom asistencijom za 21 minutu provedenu na parketu, Sandro Nicević je ostao bez poena (0/2 za dva) za šest minuta u igri.

Lega A, četvrtfinale, četvrta utakmica:
Capo d'Orlando - Armani Milano 62:77 (1-3)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!