Tenis

Ramos i Isner zaustavljeni u drugom kolu u Ženevi

Mihaela Bradovski • srijeda, 24.05.2017.
Ramos i Isner zaustavljeni u drugom kolu u Ženevi
Foto: EPA

Dvojica nositelja oprostili su se od turnira u Ženevi. Albert Ramos i John Isner zaustavljeni su već na prvim preprekama i mogu se okrenuti prema nastupu u Roland Garrosu...

Albert Ramos igrao je odlično prelaskom na zemljanu podlogu, sjećamo se sjajnog nastupa protiv Andyja Murrayja i kasnije ulaska u finale Monte Carla, međutim došao je pad forme. U Ženevi je poražen u prvom izlasku na teren i to od Andreja Kuznjecova, Rusa koji ga je već dva puta svladao, no oba puta na tvrdoj podlozi. Ovdje se ipak očekivala pobjeda Španjolca, no podbacio je.

Lagan posao imao je Steve Johnson koji je ispustio samo četiri gema protiv Horacija Zeballosa. Rutinska pobjeda protiv argentinskog defenzivca koji je pao za samo 50 minuta. Očekivalo se više od Zeballosa, no nije imao pravi odgovor na igru Amerikanca.

Zaustavljen je John Isner koji je prošlog tjedna u Rimu napravio dosta nereda i došao do polufinala gdje ga je zaustavio Alexander Zverev. U Ženevi svladao ga je drugi brat Zverev, Mischa, koji je tri seta upisao pobjedu.

Do četvrtfinala uz manje muke došli su Cedrik-Marcel Stebe i Stan Wawrinka nakon što su Janko Tipsarević i Rogerio Dutra da Silva predali mečeve.

ATP Ženeva, drugo kolo:
Andrej Kuznjecov (Rusija) - Albert Ramos (Španjolska, 3) 7:5, 6:1
Steve Johnson (SAD, 5) - Horacio Zeballos (Argentina) 6:1, 6:3
Mischa Zverev (Njemačka) - John Isner (SAD, 4) 6:4, 6:7(5), 6:3
Cedrik-Marcel Stebe (Njemačka) - Janko Tipsarević (Srbija) 6:4, 0:1 predaja Tipsarević
Stan Wawrinka (Švicarska, 1) - Rogerio Dutra da Silva (Brazil) 5:2 predaja Dutra da Silva

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!