Košarka

Tony Parker negira odlazak u mirovinu: "U siječnju ću igrati svoju najbolju košarku"

Branimir Korać • utorak, 30.05.2017.
Tony Parker negira odlazak u mirovinu: "U siječnju ću igrati svoju najbolju košarku"
Foto: EPA

Tony Parker zaradio je novu ozljedu početkom druge runde doigravanja, morao je na operaciju i vrlo brzo pojavile su se priče o odlasku u mirovinu. Playmaker Spursa negira takve tvrdnje...

Tony Parker oporavlja se od ozljede kvadricepsa lijeve noge i razmišlja o povratku na parket. Nakon što je zbog ozljede protiv Rocketsa prerano završio sezonu, iz nekih izvora moglo se pročitati kako se priprema na odlazak u mirovinu, no Parker tvrdi da će se ipak vratiti nakon oporavka.

"Kada se vratim na parket u siječnju, igrat ću svoju najbolju košarku", poručio je Parker u razgovoru za L'Equipe.

Parker žali za preranim završetkom sezone. Tijekom regularnog dijela nije bio izrauban, Gregg Popovich sačuvao ga je za doigravanje, no onda se dogodila ta ozljeda.

"Prvo sam osjetio veliku frustraciju. Bio sam iznimno spreman i vjerovali smo da možemo otići jako daleko i boriti se za titulu. Trenerov plan funkcionirao je poput sata, igrajući 20-25 minuta po susretu bio sam konstantan, a serija protiv Memphisa bila je vrlo dobra", dodaje Parker.

Sljedeća sezona Parkeru će biti 17. u NBA ligi, istina je da nije više tako učinkovit kao što je bio, ali i dalje je vrlo važan igrač Spursa te im je jako nedostajao protiv Golden State Warriorsa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!