Nogomet

Petev: "Predobro se poznajemo, važno je da budemo pametni"

Branimir Korać • utorak, 30.05.2017.
Petev: "Predobro se poznajemo, važno je da budemo pametni"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamo i Rijeka u srijedu se sastaju u finalu Kupa u Varaždinu, a trener Modrih Ivajlo Petev vjeruje i očekuje pobjedu svoje momčadi...

Umjesto da se u Dinamu u miru pripremaju za finale Kupa, u Maksimiru traje rat između Ivajla Peteva i Ante Ćorića. Tko je u pravu, tko govori istinu, znaju samo izravni akteri.

U svakom slučaju nimalo ugodna stvar za Modre koji nemaju potreban mir uoči borbe za jedini preostali trofej u sezoni. Petev unatoč svemu i dalje vjeruje u pobjedu i optimist je uoči finala.

"Dat ćemo sve od sebe da osvojimo trofej, pred nama je iznimno važna utakmica i potrebna nam je sva koncentracija. Predobro se poznajemo da bi bilo kakvih iznenađenja, morat ćemo igrati pametno svih 90 minuta", kaže Petev.

O Ćoriću nije htio previše pričati, samo je još jednom dodao kako su ga jako iznenadile njegove riječi i optužbe.

Ćorića u Varaždinu neće biti, ali neki bi se mogli vratiti u konkurenciju.

"Nakon posljednjeg treninga odlučit ćemo hoće li konkurirati Antolić, Sigali i Lešković. Livaković također ima problema tako da ćemo morati i njega testirati", dodaje Petev.

Petev tvrdi i kako se radilo na izvođenju jedanaesteraca, a Domagoj Antolić nada se rješenju u regularnom dijelu susreta.

"Nadam se da ćemo i prije jedanaesteraca riješiti pitanje pobjednika. Jedva čekamo finale, pobjeda 5:2 u subotu značajno nam je podigla atmosferu. Motivirani smo i s nestrpljenjem očekujemo finale, ipak je to utakmica sezone za nas."

Dvoboj u Varaždinu igra se u srijedu od 20:15.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!