Tenis

Karlović: "Zeballosova mi igra nikako ne odgovara, nadam se dobrim vijestima na travnatoj podlozi"

HINA • srijeda, 31.05.2017.
Karlović: "Zeballosova mi igra nikako ne odgovara, nadam se dobrim vijestima na travnatoj podlozi"
Foto: FaH

Hrvatski tenisač Ivo Karlović završio je svoju priču na ovogodišnjem Roland Garrosu. Argentinac Horacio Zeballos svladao je 'Diva sa Šalate' u dvoboju 2. kola sa 7-6 (5), 7-6 (5), 6-3.

Zeballos, koji je 65. tenisač svijeta uzvratio je tako Karloviću za poraz na Australian Openu ove godine, gdje je Ivo slavio u pet setova pri čemu 22-20 u petom setu.

"Zeballosova mi igra nikako ne odgovara. Obično mi odgovaraju ljevoruki igrači, no ne i on. Njegov servis mi je užasno neugodan, što se i vidjelo i danas jer sam valjda u jednom gemu stigao do izjednačenja. U našem posljednjem meču u Melbourneu sam igrao daleko bolje," kazao je Karlović koji ove sezone nije igrao previše na zemlji.

U šest mečeva upisao je tri pobjede.

"Imao sam problema s leđima. Nakon pobjede protiv Bautiste Aguta u 1. kolu turnira u Madridu, u idućem kolu protiv Dimitrova su me uhvatila leđa zbog čega nisam igrao na turniru u Rimu. Tek tri, četiri dana prije početka Roland Garrosa uhvatio sam kakav-takav ritam," objašnjava.

Karloviću je ovo bio 12. nastup na pariškoj crvenoj zemlji. Najdalje je stigao prošle i 2014. godine kada je igrao u 3. kolu. za njega sada slijedi najdraži dio sezone.

"Poznato je da zbog svog stila igre najviše volim igrati na travi, pa ću to pokušati maksimalno iskoristiti. Igrat ću na turniru u Hertogenboschu i Halleu, pa uzimam tjedan odmora i onda slijede Wimbledon i američki Newport. Nadam se da će biti dobrih vijesti," poručio je Karlović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!