Doigravanje, MAXtv Prva liga, finale, 04.06.2017, 20:00 h
Gorica
Gorica 0:2 Cibalia
Cibalia

Cibalia na pragu ostanka u MAXtv Prvoj ligi nakon glatkog slavlja u Zaprešiću

Mihaela Bradovski • nedjelja, 04.06.2017.
Cibalia na pragu ostanka u MAXtv Prvoj ligi nakon glatkog slavlja u Zaprešiću
Foto: FaH

Ulazak u MAXtv Prvu ligu za Goricu po svemu sudeći ostaje san. U prvom susretu doigravanja za Prvu HNL poražena je kao domaćin u Zaprešiću od Cibalije s 2:0...

I Goričani i Vinkovčani proživljavali su pravu dramu u posljednjim kolima prvenstva i žestoko su se borili za mjesto u doigravanju za MAXtv Prvu ligu. U konačnici su se i izborili i odlučit će o posljednjem sudioniku MAXtv Prve lige sljedeće sezone.

Po svemu sudeći bit će to Cibalia koja je slavila u prvom dvoboju u gostima u Zaprešiću s 2:0 i Goričanima treba čudo u Vinkovcima da bi napravili taj iskorak.

Nakon ovih 90 minuta jasno je da Cibalia ima kvalitetniju momčad, zasluženo je slavila i čini se da je ipak ta razlika između vrha druge i dna prve lige viša nego što se to pretpostavljalo.

U prvom poluvremenu Cibalia je dominirala, Goričani su se dobro branili i lopta nije htjela u mrežu. Najbliže pogotku gosti su bili u završnici prvog dijela kada je Zgrablić bio u odličnoj poziciji, ali nije uspio zabiti.

U drugom poluvremenu nije se dugo čekalo na prvi pogodak. Petar Mišić sjajno je potegnuo izvana, iznenadio Kahlinu i odlično pogodio suprotni kut za vodstvo Cibalije.

I u nastavku susreta gosti su bili bolji protivnik i na kraju stigli i do drugog pogotka. Ovaj put Čuljak je asistirao Baši koji dolazi pred Kahlinu i pogađa za velikih 2:0.

Uzvrat u Vinkovcima na rasporedu je u srijedu nakon čega će biti poznato tko je deseti sudionik Prve HNL sljedeće sezone.

Doigravanje, MAXtv Prva liga

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!