Nogomet

VIDEO: Soudani lijepim pogotkom donio pobjedu Alžiru protiv Gvineje

Branimir Korać • srijeda, 07.06.2017.
VIDEO: Soudani lijepim pogotkom donio pobjedu Alžiru protiv Gvineje
Foto: FaH

Nogometaši Alžira i Gvineje odigrali su prijateljsku utakmicu uoči kvalifikacijskih obaveza, a Alžir je slavio s 2:1. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Dinamov napadač El Arbi Hilal Soudani...

Započinju kvalifikacije za Afrički kup nacija, a Alžir ih otvara u nedjelju domaćim susretom protiv Toga. Uoči tog susreta odigrao je prijateljsku utakmicu protiv Gvineje i upisao pobjedu 2:1.

Pobjedu Alžiru donio je El Arbi Hilal Soudani lijepim pogotkom u 80. minuti susreta kada je nakon ubačaja s lijeve strane udarcem iz prve pogodio kut gostujućeg vratara.

Anderlechtov napadač Sofiane Hanni doveo je Alžir u vodstvo u 38. minuti da bi Aboubacar Demba Camara u 58. minuti poravnao na 1:1.

Ovo je treća prijateljska utakmica između ove dvije reprezentacije u posljednje tri godine, po jednom su slavili Alžir i Gvineja dok je jedan susret završio remijem.

Dok Alžir kvalifikacije otvara domaćim susretom protiv Toga u koji ulazi kao favorit, Gvineja dan ranije ima vrlo teško gostovanje kod Obale Bjelokosti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!