Tenis

Lukas: "Zadovoljna sam svojom prvom pobjedom"

HINA • srijeda, 07.06.2017.
Lukas: "Zadovoljna sam svojom prvom pobjedom"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatska tenisačica Tena Lukas bila je vrlo zadovoljna svojom prvom pobjedom na WTA turniru Croatia Bol Openu, ona je u susretu 1. kola nadigrala švicarsku kvalifikanticu Xeniu Knoll sa 6-3, 6-1.

"Dobro sam odigrala i stvarno sam zadovoljna prvom pobjedom na ovom turniru", rekla je Lukas koja će u 2. kolu igrati će protiv šeste nositeljice, Ukrajine Katerinke Bondarenko.

"Čeka me poprilično težak meč jer mi je prvi put da ću igrati protiv igračice koja je u Top 100. Nadam se najboljem", dodala je Lukas.

Ajla Tomljanović nije imala sreće ni sa ždrijebom, a ni tijekom meča s Grkinjom Mariom Sakkari koja je slavila rezultatom 6-4, 4-6, 6-1.

"Počela sam igrati u Acapulcu u ožujku, potom sam se u Miamiju plasirala u treće kolo i pobijedila neke vrlo dobre igračice. Za mene je to bio vrlo dobar početak. Potom sam u nekoliko mečeva malo pala i shvatila koliko je težak povratak. No, htjela sam igrati što prije. Željela sam igrati, bilo kakav turnir", izjavila je Tomljanović koju je u Bolu pratio i njen dečko, 19. igrač svijeta Australac Nick Kyrgios koji je doputovao iz Pariza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!