Tenis

Samo jedna nositeljica ostala u igri u Bolu, Haddad Maia nadigrala Errani

Branimir Korać • petak, 09.06.2017.
Samo jedna nositeljica ostala u igri u Bolu, Haddad Maia nadigrala Errani

Poznate su sve sudionice polufinala Challengera u Bolu. Među njima je samo jedna nositeljica i to Mandy Minella iz Luksemburga koja je osvojila prošlogodišnje izdanje ovog turnira...

Brazilka Beatriz Haddad Maia prošla je u polufinale pobjedom protiv Sare Errani, najuglednijeg imena turnira u Bolu. Haddad Maia je slavila prilično glatko sa 6:1, 6:4, Errani se uspjela vratiti iz zaostatka duplog breaka, ali nije uspjela u tom ritmu završiti drugi set te izboriti treći. Haddad Maia je definitivno igračica u najboljoj formi u Bolu i nakon ove pobjede preuzima status prvog favorita za titulu.

U srpskom četvrtfinalu Aleksandra Krunić za samo 75 minuta svladala je Ivanu Jorović. Krunić je u susret ušla kao favorit i opravdala je to odličnim nastupom i pobjedom u kojoj Jorović nije dala nikakve šanse.

Dosta lako do prolaza je došla i Alexandra Cadantu koja je eliminirala Mariju Sakkari. Osma nositeljica u prvom setu osvojila je četiri gema da bi u drugom potpuno podbacila i ostala bez ijednog. Cadantu se polako vraća u formu, igra sve bolje i na najboljem je putu povratka među 100 najboljih. No to je još daleka budućnost, danas je tek 235. na svijetu.

Jedina nositeljica koja je još ostala u igri je Mandy Minella. Drugopostavljena Luksemburžanka ispustila je samo tri gema protiv Katerine Bondarenko i nastavila je put prema obrani naslova osvajačice bolskog turnira.

Challenger Bol, četvrtfinale:
Beatriz Haddad Maia (Brazil) - Sara Errani (Italija, 5) 6:1, 6:4
Aleksandra Krunić (Srbija) - Ivana Jorović (Srbija) 6:3, 6:1
Alexandra Cadantu (Rumunjska) - Maria Sakkari (Grčka, 8) 6:4, 6:0
Mandy Minella (Luksemburg, 2) - Katerina Bondarenko (Ukrajina, 6) 6:2, 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!