Nogomet

VIDEO: Rusija u posljednjem testu uoči Kupa konfederacija remizirala s Čileom

Dario Dodić • petak, 09.06.2017.
VIDEO: Rusija u posljednjem testu uoči Kupa konfederacija remizirala s Čileom
Foto: EPA

Reprezentacija Rusije odradila je posljednji test uoči Kupa konfederacija kojeg je domaćin od idućeg tjedna. U Moskvi su domaćini Svjetskog prvenstva remizirali protiv Čilea...

Rusija i Čile odigrali su posljednju utakmicu uoči početka Kupa konfederacija. Rusija je kao domaćin Svjetskog prvenstva domaćin i Kupu konfederacija, dok Čile također nastupa, dvije se reprezentacije nalaze u različitim skupinama. U Moksvi u CSKA Areni Rusija i Čile odigrali su bez pobjednika, završilo je 1:1.

Bolje su domaćini otvorili susret, imali su nekoliko poluprilika i jednu sjajnu, u 12. minuti Kombarov je pucao s ruba kaznenog prostora, ali pogađa desnu vratnicu. Nekoliko minuta kasnije prijetio je Isla kod Čilea, ali nije uspio prevariti ruskog vratara Akinfejeva.

Zatresao je Čile mrežu u 39. minuti, visoko je skočio Arturo Vidal i glavom zabio, no sudac Manzano ne priznaje pogodak već dosuđuje prekršaj za Rusiju jer je Vidal naskočio na Vasina.

Poveli su Čileanci u drugom poluvremenu, u 56. minuti. Samo minutu nakon što je ušao u igru do lopte je došao Alexis Sanchez, dugo se pokušavao riješiti čuvara na nekih 30 metara od gola, čim je uhvatio par metara razmaka šalje sjajnu duboku loptu za pravovremeno utrčalog Islu, koji neometan zabija za vodstvo Čilea.

Domaće je navijače desetak minuta kasnije razveselio Vasin. S lijeve je strane korner izveo Kombarov, branič Rusije visoko skače neometan i glavom s nekih sedam metara zabija za konačnih 1:1.

Rusija će na otvaranju Kupa konfederacija igrati protiv Novog Zelanda, dok će Čile snage odmjeriti s Kamerunom.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!