Nogomet

Fabio Capello novi trener Jiangsu Suninga

Petar Jenjić • nedjelja, 11.06.2017.
Fabio Capello novi trener Jiangsu Suninga
Foto: EPA

Kako prenose službene stranice kluba, Fabio Capello preuzet će redove kineskog prvoligaša Jiangsu Suninga. Bit će to prvi angažman talijanskog trenera još od 2015. godine i ruske reprezentacije...

Još od 2015. godine i angažmana na klupi ruske reprezentacije, Fabio Capello bio je bez posla, sve do danas. Bivši trener Milana, Rome, Juventusa i Real Madrida preuzet će klupu kineskog Jiangsu Suninga, objavljeno je na službenim stranicama kluba.

Capello je potpisao ugovor na 18 mjeseci kojim bi trebao zaraditi deset milijuna eura. Iako nije posebno istaknuto, vjeruje se kako će Talijan sa sobom povesti Gianlucu Zambrottu i Cristiana Brocchija kao pomoćnike. Uz vođenje prve momčadi, Capello će nadgledati i rad omladinskog pogona.

Spomenimo i kako se bivšeg trenera Fiorentine Paula Sousu povezivalo s prelaskom u spomenuti klub, međutim, suradnja nije dogovorena.

Pred Capellom je težak zadatak jer se nakon 12 odigranih kola Jiangsu nalazi na pretposljednjem 15. mjestu prvenstvene ljestvice sa samo jednom pobjedom i ukupno osam osvojenih bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!