Nogomet

Filip Krovinović stavio potpis na petogodišnji ugovor s Benficom

Mihaela Bradovski • srijeda, 14.06.2017.
Filip Krovinović stavio potpis na petogodišnji ugovor s Benficom
Foto: EPA

Mladi hrvatski reprezentativac Filip Krovinović novi je igrač Benfice. Krovinović je stavio potpis na petogodišnji ugovor s portugalskim velikanom kojem je zapeo za oko nakon sjajnih nastupa u dresu Rio Avea...

Od dolaska u Portugal iz Zagreba, Filip Krovinović konstantno ide uzlaznom putanjom. Isprva se privikavao na novu sredinu, no sa svakim nastupom u Rio Aveu bio je sve bolji pa je tako prošlu sezonu završio i u najboljoj postavi portugalskog prvenstva.

Nije trebalo dugo čekati na veliki transfer, najuporniji su bili Benfica i Sporting iz Lisabona, a Benfica je na kraju odnijela pobjedu i dovela ga u svoje redove.

Krovinović se tako pridružio Branimiru Kalaici koji je prošlu sezonu proveo u B momčadi Benfice i pokušat će se izboriti i za ulazak u širu konkurenciju prve momčadi.

"Sretan sam jer ću igrati na stadionu na kojem su igrali kralj Eusebio, Bento, Nene i ostali velikani. Jedva čekam nastupe pred punim tribinama. Drago mi je što sam dobio priliku nositi dres ovog velikog kluba. Izabrao sam Benficu i bit će mi čast nositi njezin dres. Učinit ću sve da pokažem kako nisu pogriješili mojim angažmanom", kaže Krovinović.

Trener Rui Vitoria inzistirao je na dovođenju Krovinovića koji na dolasku tvrdi kako mu odgovaraju sve pozicije u veznoj liniji i da je spreman igrati što god Vitoria odluči.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!